Pink Salt

Peruviansk Pink Salt er et unikt salt udvundet næsten 4.000 meter over havets overflade i nærheden af landsbyen Maras. Brugen af salt er gået i arv fra familie til familie og går flere tusinder af år tilbage. I dag repræsenterer det en meget vigtig indtægtskilde for de lokale, der også ejer saltterrasser. Peruviansk Pink Salt er uraffineret, uden tilsætningsstoffer og indeholder 84 mineraler og sporstoffer. Med andre ord: saltet er 100% naturligt!

Kachi Raqay er et område, der består af ca. 4200 saltterrasser. Fra et urhavet, begravet under flere tons bjerge, vandløb salt ud af salt terrasser, hvor vandet fordamper under intens sollys og forårsager den saltkrystaller spirer. Det siges, at det er den tynde luft, kombineret med intens sollys og upåvirkede omgivelser, hvilket giver peruvianske Pink Salt den enestående smag.

Peruviansk Pink Salt blev først eksporteret i 2004 og er i øjeblikket meget populært i USA, Oceanien og Asien. Adskillige berømte restauranter og kokke rundt om i verden bruger saltet, netop på grund af den skarpe, rene og karakteristiske smag. Vi har derfor udviklet et særligt krydderisortiment blandet med peruviansk Pink Salt.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden