Tørrede Mørklilla Majskolber 500g

Tørrede Mørklilla Majskolber 500g

36,00 kr
Tilgængelighed : På lager

Den er oprindeligt fra Andesbjergene, den er kendt som blå, sort eller lilla majs, den er meget brugt i Peru for eksempel i Peru til den populær "Chicha Morada"

Den karakteristiske lilla farvestof er et anthocyanin, det er cyanidin-3-b-glucose, ligger i både korn og kolber. Denne naturlige farvestof har et potentiale sundhed fordel; fordi det er en rig antioxidant, med dokumenterede medicinske egenskaber over hele verden. 

Bedst før: 08/2022

Rig på antioxidanter "Chicha morada", en drik, der fås ved kogning af korn med frugt og krydderier, er kendetegnet ved at være rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Blandt de anthocyaniner, der findes i lilla majs, skiller cyanidin-3-glycosid (CG3) sig ud, hvilket ifølge forskellige undersøgelser er en af de mest kraftfulde antioxidanter, der findes for dens evne til at eliminere skadelige stoffer.

Kontroller vægten. Ifølge en undersøgelse påvirker CG3 stofskiftet ved at hjælpe med at opretholde vægten. Specialisterne fandt, at anthocyaninet i lilla majs er i stand til at mindske følelsen af sult.

Hjælp hjertet. Dens juice er rig på næringsstoffer og antioxidanter, der favoriserer blodkarens elasticitet, hvilket forbedrer blodcirkulationen.

Det sænker blodtrykket. Ifølge resultaterne af en undersøgelse hjælper lilla majs med at sænke blodtryksniveauer - uanset alder, køn eller kropsmasseindeksniveau.

Det er en naturlig antiinflammatorisk. Forskellige undersøgelser fandt, at CG3, der var til stede i lilla majs, er i stand til at lindre vedvarende betændelse. Takket være anthocyanin kan purpur majs desuden styrke kirtelsystemet og insulinsekretion, hvilket hjælper med at opretholde stabile blodsukkerniveauer.

Specifikationer
Country of Manufacture Peru
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tørrede Mørklilla Majskolber 500g
hele tørrede mørklilla majs kobler (Zea Mays L.)
Til at lave chicha morada (mega sund og lækker saftevand) bør koges i 7 liter vand samt med kanel, nelikke, ananas og appelsinskal, der drikkes kun saften, tilsæt sukker og citronsaft efter smag.