Vi opsamler cookies til at gøre oplevelsen bedre. Når du benytter vores website, giver du samtykke til anvendelsen af cookies. Læs mere.
Maseca 1kg - Glutenfri
Pose med 1 kg af den nixtamaliserede hvide majsmel, i Mexico bedre kendt som "MASECA". Teknikken til fremstilling af melet er dehydrering af råmassen, der foregår uden, at majsen mister sine egenskaber. Melen har en høj, udmærket blødhed til æltning.
Maseca er den mest brugte og kendte mexicansk "instant masa"-mix til fremstilling af tortillas og tlacoyos, huaraches, quesadillas, tamales, sopes, enchiladas, flautase
Bedst før: 03/02/2021
Opskriften (Jon Lynge):
Du skal bruge (til ca. 10 corn tortillas):
- 4 dl masa harina
- 3 dl lunken vand
- ca. ½ tsk salt
Sådan gør du:
Bland det hele sammen indtil dejen føles som ler. Tilsæt mere masa harina eller vand, hvis dejen enten er for tør eller våd.
Lad dejen hvile i ca. 15 min. Husk at dække den godt til, da den hurtigt tørrer ud.
Form dejen til små kugler på størrelse med en golfbold, mas
flad i tortillapressen og bag på en varm pande i ca. 1 minut på hver side.
Country of Manufacture | Mexico |
---|