Peruvian Pink Urtesalt 250 g - Grov

Peruvian Pink Urtesalt 250 g - Grov

65,00 kr
Tilgængelighed : På lager

Mineralrike Peruvian Pink Salt er udvundet nær landsbyen Maras, der ligger i Inca Sacred Valley. Højt i Andeserne, 3300 meter over Stillehavet, er dette unikke salt stadig genoprettet efter 2000 års gamle metoder. Fra et øhav, der er begravet under flere tons bjerge, strømmer saltvand ud til salte terrasser, hvor vandet forstyrrer sig under intens sollys og får saltkrystallerne til at spire. Det siges, at det er den tynde luft kombineret med intense solstråler og upåvirkede omgivelser, hvilket giver Peruvian Pink Salt den unikke smag. Flere anerkendte restauranter og kokke over hele verden bruger saltet, bare på grund af den rene og karakteristiske smag. Peruvian Pink Salt er uaffineret uden tilsætningsstoffer og indeholder 84 mineraler og sporstoffer. Saltet er med andre ord 100% naturligt!

  • Unik smag 
  • Håndhøst 
  • Non-GMO 
  • Ingen tilsætningsstoffer

Urtesalt er en velsmagende kombination af urter og peruansk lyserødt salt. Perfekt til al slags madlavning, men især til salater, pasta, pizza og bagt mad.
Peruviansk lyserød salt er perfekt til alle typer kød, fisk, salat, grill og bagning. Vi anbefaler at bruge mindre salt end normalt på grund af den stærke smag af saltet.

Nettovægt: 250 g

Specifikationer
Country of Manufacture Peru
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Peruvian Pink Urtesalt 250 g - Grov
Peruviansk lyserød salt, laurbær, rosmarin, timian, spidskommen, oregano, estragon, hvidløg, salvie, sort peber, rød peber, Achiote