Gin´ca Berries Edition 700ml - 40% Vol

Gin´ca Berries Edition 700ml - 40% Vol

382,00 kr
Tilgængelighed : På lager

Med Gin'ca Peruvian Gin Berries Edition har The Inca Distillery fra Lima i Peru tilføjet endnu en fremragende gin til sit sortiment. Ligesom de andre giner fra destilleriet destilleres de delikat Gin´ca Berries fra sukkerrøralkohol af høj kvalitet og raffineres med vilde enebær fra Makedonien og fine frugter fra Peru. Der anvendes blåbær fra Lambayeque samt hindbær og brombær fra Ancash, som giver gin sin lækker frugtagtig smag.

Gin´ca Berries, der udelukkende er fremstillet af naturlige ingredienser uden tilsætning af kunstige aromaer eller smagsforstærkere, er kendetegnet ved sin frugtagtige og friske aromaer med en subtil sødme, som den skylder de omhyggeligt udvalgte bær, der er specielt dyrket til gin af små producenter . Det er vidunderligt glat og rundt i ganen og er med sin lækre smag et virkeligt aktiv for baren til blanding af cocktails i kombination med tonic vand eller lige på klipperne.

Hvad er specielt ved Gin'ca-gin?

Gin'ca-ginerne, der kommer fra det Lima-baserede Inca Distillery, der blev grundlagt i 2014, er kendetegnet ved, at de er de første giner i verden, der er fremstillet af sukkerrøralkohol af høj kvalitet, hvilket giver dem deres unikke smag . Derudover anvendes kun peruvianske botaniske ingredienser, bortset fra den makedonske enebær, der forarbejdes frisk efter levering. Gin'ca Gin er den første peruanske premium gin og blev udnævnt til "Årets bedste peruanske destillat" i 2015.

Specifikationer
Country of Manufacture Peru
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Gin´ca Berries Edition 700ml - 40% Vol