Gin

THE INCA DISTILLERY

På The Inca Distillery findes den bedste spiritus, der har en udsøgt smag og som emmer af passion for Peru.

På destilleriet, der ligger placeret i hjertet af Lima, produceres craft-spiritus af højeste kvalitet. Destilleriet er opmærksom på alle detaljer af arbejdsprocessen, og de benytter de bedste peruvianske botaniske og ekstraordinære frugter i Amazonas’ lavland kombineret med den produktionsmæssige mest avancerede teknik og knowhow fra Tyskland.

The Inca Distillery er det eneste destilleri i Peru, der har specialiseret sig i ægte PREMIUM spiritus, der er designet i små partier, hvor grundighed og kreativitet er nøglebegreber. De er lidenskabeligt dedikeret til deres arbejde, og de tror på, at de naturlige produkter af fremragende kvalitet ikke kan fremstilles i storskala-produktion, men kræver omhyggelig overvågning til yderste perfektion af de engagerede mennesker, der arbejder manuelt. For at opfylde deres egne høje kvalitetsstandarder overstiger den maksimale mængde pr. parti ikke 150 flasker pr. destillation.

The Inca Distillery har den dybe viden om de forskellige botaniske sorter (der ikke findes andre steder) og den nyeste teknologi til at skabe noget af verdens bedste spiritus. Deres mål er at tilføje nye spændende smage til det diversificerede og vidunderlige peruvianske køkken.

Destilleriet vil også dele deres inspirerende produkter med mennesker fra hele verden og ligeledes bringe Perus smage til hele verden.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden