GIN'CA Peruvian Dry Gin 700ml. 40% Vol

Tilbudspris 320,00 kr Normalpris 380,00 kr
Tilgængelighed : På lager

Peruvian Distilled Gin er lavet af den reneste og 100% sukkerrørspiritus fra Trujillo, økologiske makedonske enebærbær og 10 friske og naturlige peruvianske botaniske fra: kysten, Andesbjergene og Amazonas jungle.

Gin´ca er frisk, lidt krydret med en fin urte baggrund i perfekt symfoni. Den makedonske økologiske enebær bær er simpelthen enestående i flavors and taste. Skalene med sød kalk, tangelo og peruansk lime giver GIN'CA en frisk og citrontryk, molle pepper og sort peber en krydret nuance, huacatay (peruviansk sort mynt), verbena, rosmarin og rue, der giver en fin urte baggrund færdig med kanel med en let sød aroma.

Der makererer en del af botanikerne i 24 timer, inden der går igennem COOPER (Carl columnstill), hvor resten af botanikerne introduceres i en stålkurv før destillation uden at berøre nogen varm væske og infunderes af ånden og bidrager til at få det bedste essentielle Olier til GIN'CA.

Læs anmeldelsen fra Gintossen her

BESKRIVELSE

Dette er den første peruvianske premium gin, unik i sin klasse. Det er også den første i verden destilleret med den reneste peruanske sukkerrørspiritus. Alle botanikerne der bruges, kommer ind i til destilleri hver morgen, frisk, direkte fra små lokale producenter. Hver botanisk vaskes, skrælles og forarbejdes samme dag for at holde og mantain den bedste kvalitet. Der skrælles hver citrus for hånd, en efter en, at opnå kun den ydre hud, hvor de bedste og reneste æteriske olier er koncentreret. Der kollideres peberfrugterne og enebærbærene med hånden, fjern hvert blad af huacatay, rosmarin, verbena manuelt ... Kun den måde er det muligt at kontrollere top friskhed og kvalitet af en virkelig ultra premium gin, og det er grunden til, at hver batch er så små, kun 160 flasker pr. Batch, underskrevet for hånd af deres master destilleri, hvilket gør hver batch og hver GIN'CA-flaske virkelig unik. 

OM SMAGEN

Flavor: Vi finder en symfoni af meget velstrukturerede aromaer: Citrusnoter, hovedsagelig sød kalk, blomsternoter, blødt krydret med urtenoter i baggrunden med overvejende molle (fra det peruvianske pebertræ) og huacatay.

Taste: Aromaerne udfolder sig primært i form af citrusnoter, lidt sødme og en let krydrethed. Sukkerrør giver forening og karakter. Finalen er lang, blød og meget behagelig og fremhæver nye noter til sød lime og tangelo med små urtenoter i perfekt sød symfoni.

Specifikationer
Country of Manufacture Peru
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:GIN'CA Peruvian Dry Gin 700ml. 40% Vol